Antena Căutare

Fericirea a durat mai puţin de o lună! Ce s-a întâmplat cu femeia care le-a promis concurenţilor de la "Mireasă" averea ei

Emilia Drăgoi, o fidelă telespectatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, a anunţat pe 18 mai că-şi donează toată averea ei Natașei și lui Cătălin!

Emilia Drăgoi, o fidelă telespectatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, a anunţat pe 18 mai că-şi donează toată averea ei Natașei și lui Cătălin! La doar câteva zile după ce Cătălin şi Nataşa au avut o discuţie aprinsă, doamna din Timişoara, care le-a propus să devină unicii moştenitori ai ei, s-a răzgândit.

"E un capitol încheiat pentru mine. Degeaba are atâtea diplome. Asta nu înseamnă că-i lipseşte prostia!", a spus femeia, în direct, prin telefon.

Au plâns atunci de fericire

Gestul femeii, unul de-a dreptul incredibil, i-a emoţionat atunci pe cei doi concurenţi! Au plâns de bucurie şi cu greu şi-au găsit cuvintele să-i mulţumească.

"Pentru felul lor de a fi, buni şi frumoşi!", şi-a motivat atunci telespectatoarea gestul. Emilia nu are copii, este din Timişoara, dar acum va rămâne, cel mai probabil, la fel de singură ca înainte.

Alege un desen! Testul care îți spune care este punctul forte al caracterului tău!... Galerie foto sinceră! Vei crede că ești păcălit, dar ceea ce vezi este cât se poate de real!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x