Antena Căutare

Festival de groaza in Thailanda: Participantii isi gauresc chipurile cu sabii, cutite si bormasini

Participanti la un festival vegetarian care are loc in localitatea thailandeza Phuket isi gauresc fetele cu tepuse, cutite, umbrele, mici sabii si alte obiecte ascutite in semn de purificare a corpului. Ceremonia are loc anual in cadrul acestui festival.



Potrivit povestilor locale, membrii unei opere din China s-au imbolnavit in Phuket, in perioada izbucnirii unei epidemii letale. Si-au dat seama ca nu au onorat doi zei taoisti in primele noua zile ale celei de-a noua luni din calendarul chinezesc. Dupa ce au trecut la o dieta vegetariana, artistii si-au revenit miraculos.

De-atunci, reprezentantii comunitatii chineze din Phuket organizeaza Festivalul Vegetarian, abtinandu-se de la consumul de carne, alcool si nu intretin relatii sexuale.

Festivalul are loc in perioada 27 septembrie - 5 octombrie.

De asemenea, pe toata durata sarbatorii, participantii poarta haine albe si curate. Cele 10 reguli de baza ale festivalului pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului.

Persoanele in doliu si femeile insarcinate sau la menstruatie nu au voie sa participe la celebrare.

Vezi mai jos imagini socante cu participantii care se mutileaza sub pretextul adularii religioase!

Sursa: Antena 3

VIDEO! O femeie a imbatranit cu 30 de ani intr-o saptamana ‎... VIDEO! Experti din SUA si Rusia vaneaza un trib de Yeti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x