Antena Căutare

FOTO - Fotografii devastatoare au apărut pe internet arătând un elefant într-o stare deplorabilă obligat să participe la Festivalul Perahera din Sri Lanka din acest an

Fotografii devastatoare au apărut pe tot internetul care arată un elefant slab, într-o stare deplorabilă, obligat să participe la Festivalul Perahera din Sri Lanka din acest an. 

Fotografii devastatoare au apărut pe tot internetul care arată un elefant slab, într-o stare deplorabilă, obligat să participe la Festivalul Perahera din Sri Lanka din acest an.

Tikiiri, în vârstă de 70 de ani, va fi forțat să lucreze alături de alți 60 de elefanți la un festival din Sri Lanka, deși este bolnav și slab. Elefantul va fi acoperit cu vestimentația de festival care să-i ascundă aspectul, acestuia observându-i-se oasele prin pielea bătută și bolnăvicioasă.

Festivalul budist, care va ține 10 zile va avea animalele decorate și o mulțime de interpreți, inclusiv dansatori, jonglerii, cascadori de foc și muzicieni.

Fundația Salvați Elefantul a împărtășit imagini înspăimântătoare cu săracul Tikiiri pentru a marca Ziua Mondială a Elefanților, care a avut loc luni.

Când a împărtășit fotografiile, Fundația a scris pe Facebook:

„Tikiiri se va alătura paradei în fiecare seară, timp de 10 zile, în mijlocul zgomotului, al artificiilor și al fumului. Ea parcurge mulți kilometri în fiecare seară, astfel încât oamenii să se simtă binecuvântați în timpul ceremoniei”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul Fundației a continuat:

„Nimeni nu-i vede corpul osos sau starea ei slăbită, din cauza costumului ei. Nimeni nu vede lacrimile în ochii ei, răniți de luminile strălucitoare care îi decorează masca, nimeni nu-i vede dificultățile de mișcare. Cum putem numi acest [festival] o binecuvântare sau ceva sfânt, dacă facem ca alte vieți să sufere?”

FOTO - Fotografii devastatoare au apărut pe internet arătând un elefant într-o stare deplorabilă obligat să participe la Festivalul Perahera din Sri Lanka din acest an

Potrivit fundației, sărmanul elefant înfometat lucrează la „Templul dinților din orașul Kandy”, iar organizația pledează oamenilor să „scrie prim-ministrului Sri Lanka pentru a pune capăt acestei cruzimi”.

Postarea, care a fost distribuită de sute de ori, a fost inundată de comentarii ale oamenilor îngroziți de situația acestor sărmani elefanți.

O persoană a scris: „Acest lucru este dincolo de îngrozitor - am lacrimi în ochi. Această doamnă frumoasă are nevoie de un sanctuar pentru a-și trăi zilele rămase. Asta îmi rupe inima”.

FOTO - Fotografii devastatoare au apărut pe internet arătând un elefant într-o stare deplorabilă obligat să participe la Festivalul Perahera din Sri Lanka din acest an

Un purtător de cuvânt al moștenirii Sacred Tooth, un templu budist care găzduiește festivalul, a spus că „au mereu grijă de animale”, insistând că Tikiiri a fost consultată de un medic veterinar.

Sursă: UNILAD

Adăposturi temporare, toalete ecologice şi un panou fotovoltaic, la Sarmizegetusa Regia... Opera lui J.D. Salinger va fi publicată în format ebook pentru prima dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x