Antena Căutare

Fetelor, el este cel mai vânjos moldovean! Sincer, voi mai ştiţi cât fac 1+1? GALERIE INCENDIARĂ cu Valeriu!

E tânăr, frumos, defilează pe podium, vine din Republica Moldova şi e singur! Da, fetelor, Făt-Frumos chiar există! Se numeşte Valeriu Guțu şi va reprezenta Republica Moldova la competiția Mister World.

E tânăr, frumos, defilează pe podium, vine din Republica Moldova şi e singur! Da, fetelor, Făt-Frumos chiar există! Se numeşte Valeriu Guțu şi va reprezenta Republica Moldova la competiția Mister World.

În afară de competiţii şi pictoriale, Valeriu îşi petrece timpul liber în sala de fitness. Tânărul de 24 de ani este practic îndrăgostit de mișcare și de tehnici sănătoase de sculptare a musculaturii, nemaivorbind de faptul că se alimentează ca un adevărat atlet.

Cel care îl inspiră cel mai mult în ale sportului nu este un bodybuilder și nici un antrenor, ci chiar tatăl său.

Valeriu crede în dragoste şi speră că cea care îi va fura inima îl va iubi pentru sufletul lui, şi nu neaparat pentru aspectul fizic impecabil.

“Mama mea s-a măritat cu fostul meu soț”. Vestea a distrus-o pe femeia asta și pe copilul său... Ce secret a stat ascuns în cana unui prizonier de la Auschwitz. Oamenii au crezut că nu văd bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x