Antena Căutare

„Fetița” apără ce ne-au lăsat dacii de acum 2000 de ani! Cățelușa refuză să părăsească cetatea, indiferent de vreme, iar localnicii sapă cărare în zăpadă că să îi ducă mâncare

Operaţiune dificilă prin zăpada înaltă de peste un metru, de la Sarmizegetusa Regia! Paznicii şi administratorul sitului au fost nevoiţi să dea la lopată minute bune, ca să o hrănească pe Fetiţa.Căţeluşa este convinsă că e menirea ei să păzească cetatea şi refuză să plece de acolo, indiferent cât de rea este vremea.

Operaţiune dificilă prin zăpada înaltă de peste un metru, de la Sarmizegetusa Regia! Paznicii şi administratorul sitului au fost nevoiţi să dea la lopată minute bune, ca să o hrănească pe Fetiţa. Căţeluşa este convinsă că e menirea ei să păzească cetatea şi refuză să plece de acolo, indiferent cât de rea este vremea.

Înarmaţi cu lopeţi, paznicii şi administratorul cetăţii Sarmizegetusa se luptă cu zăpadă. La capătul drumului greu îi aşteaptă recompensa. Căţeluşa Fetiţa trăieşte de când era pui sus, în cetate. Iar acum - după 6 ani - refuză să părăsească situl arheologic cu toate că nici nu se mai vede de zăpada căzută.

„Ea este Fetița, este spiritul liber al Sarmizegetusei, prietenul nostru cel mai bun. Ea nu va fi niciodată legată, va zburda liber. Va păzi ce ne-au lăsat dacii de acum 2000 de ani.”

Schimbările climatice, cauza dispariției unei specii de om. Condițiile, asemănătoare celor din prezent! Situația se poat... Fenomen periculos în 2019! Oamenii de știință sunt în stare de alertă! Ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x