Căutare Live

Fetița care sfidează normalul! La doar trei ani, are un IQ mai mare decât al lui Einstein și Hawking: “Când vorbim, parcă discut cu o persoană de 19 ani”

La doar trei ani, Ophelia Morgan, a uimit pe toată lumea atunci când a obținut un scor cu mult peste media normală a inteligențeila un test de IQ.

La doar trei ani, Ophelia Morgan, a uimit pe toată lumea atunci când a obținut un scor cu mult peste media normală a inteligențeila un test de IQ.

Ophelia Morgan are un IQ de 171, mai mare decât Albert Einstein şi Stephen Hawking care aveau un scor de 160 la gradul de inteligenţă. A început să vorbească, să numere, să memoreze şi să reproducă alfabetul, mult mai devreme decât ceilalţi copii

“Ne-am dat seama că este un copil deosebit, încă de când avea 8 luni. Atunci ea a rostit primul ei cuvânt: “Bună”, cu câteva luni înainte de vârsta normală. De atunci a început să recunoască toate culorile, literele şi numerele. Mult mai devreme decât ceilalţi copii. La vârsta de doi ani, Ophelia ştia alfabetul”, a declarat pentru BBC, mama fetiţei, Natalie Morgan.

Părinţii micuţei şi-au dat seama de abilităţile speciale ale fiicei lor, după ce s-au interesat despre evoluţia normală a copiilor şi au dus-o la un psiholog specializat în copiii cu IQ ridicat.

„Am vrut să o ajutăm să-şi atingă potenţialul. Nu am avut intenţia a a o face să simtă că o forţăm prea mult, dar în acelaşi timp am dorit să fie suficient de stimulată”, spune mama ei.

Ophelia a dat testul Stanford-Binet, care evaluează copiii de la vârsta de doi ani în domenii precum conştiinţa spaţială şi abilităţile verbale şi logice.

”Când vorbim, parcă discut cu o persoană de 19 ani. Avem conversaţii complexe, vine cu propriile ei idei, gândeşte repede şi îşi aminteşte foarte multe lucruri”, afirmă tatăl Opheliei, Ben Morgan.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri