Antena Căutare

Haideți s-o ajutăm pe Antonia! Fetiță în stare gravă trimisă acasă de medicii spitalului din Corabia: „Copilei nu i s-a oferit ambulanță!”

Două fotografii, care înfățișează o fetiță de doi ani aflată într-o stație de autobuz împreună cu bunica sa, având degetul de la mânuță acoperit de infecție, au stârnit un adevărat val de proteste în mediul online

Două fotografii, care înfățișează o fetiță de doi ani aflată într-o stație de autobuz împreună cu bunica sa, având degetul de la mânuță acoperit de infecție, au stârnit un adevărat val de proteste în mediul online.

Pozele au fost distribuite de o tânără, care a încercat astfel să tragă un semnal de alarmă și să o ajute pe micuța Antonia.

„Aceste fotografii sunt facute intr-o stație de microbuze din orașul Corabia, azi la ora 14.00. Fetita împreună cu bunica ei se întorceau acasă după ce medicul de la spitalul din Corabia le-a spus că trebuie să meargă la Slatina.. fără să le ofere ambulanță. Va rog, cei care sunteti din Vadastrita si o recunoașteți pe fetita, mergeți si ajutati-o pe bunica sa ajunga cu ea la Slatina. Nu cunosc numele bunicutei, doar pe al fetiței, o cheamă Antonia si are 2 ani.
P.S.pozele sunt primite”, a scris utilizatoarea de Facebook pe contul său.

Are un trup perfect, dar este campioană la mâncat: „Preparatele de tip fast-food mă ajută să fac performanță în sport”... Apariţie neobişnuită aseară la Galaţi! O vidră şi-a făcut apariţia într-un golf format pe Dunăre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x