Antena Căutare

Fie vânt, fie ploaie, încălțămintea rezistă! S-a inventat punga specială pentru pantofi, care te ferește din calea apei. Simplu și practic!

Tocmai ți-ai luat o pereche nouă de teneși și afară plouă cu găleata? Nu-i nimic. Vei depăși, fără probleme, momentul, iar încălțările tale vor rămâne sclipitoare. Nici măcar o picătură nu-ți va pune outfitul în pericol. 

Tocmai ți-ai luat o pereche nouă de teneși și afară plouă cu găleata? Nu-i nimic. Vei depăși, fără probleme, momentul, iar încălțările tale vor rămâne sclipitoare. Nici măcar o picătură nu-ți va pune outfit-ul în pericol.

Cum se poate așa ceva? Simplu. Cu ajutorul pungii speciale pentru încălțăminte. Bagi piciorul, tragi fermoarul și ești în siguranță. Nici călcatul accidental nu te va mai scoate din sărite.

Este confortabilă și ușor de purtat. Dacă nu ne credeți, convingeți-vă singuri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şmecherie la alt nivel! China construieşte o localitate complet acoperită de verde. Zeci de mii de copaci vor fi plantaţ... Astrele îţi spun tot! Care sunt zilele cu NOROC pentru fiecare zodie în luna iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x