Antena Căutare

Fiecărei zone de pe chip îi este atribuită o vârstă. Cum poate fi citită harta vieții pe chipul tău

Suada Agachi, psiholog si specialist in tehnici de citire a chipului si analiza trasaturilor faciale, a explicat cum poate fi citită harta vieții pe chip.

harta vietii
Fiecărei zone de pe chip îi este atribuită o vârstă. Cum poate fi citită harta vieții pe chipul tău | profimedia

Atât evenimentele trecute, cât și cele viitoare, sunt întipărite pe chipul nostru. Harta vieții sau harta celor 100 de ani ne ajută să vedem viitorul.

Harta vieții este o tehnică străveche, din metoda chinezească. Chipul nostru are propria hartă, iar prin această tehnică putem să ne dăm seama cam pe la ce vârstă s-ar putea declanșa o boală. Tehnica hărții vieții este folosită în special pentru a identifica bolile pe chip.

Citirea chipului se împarte în mai multe ramificații. Astfel, se poate citi tiparul comportamental, fazele comportamentului și, de asemenea, specialiștii își pot da seama și către ce boli un om este predispus. Harta vieții are 100 de puncte exemplificate pe chip.

Articolul continuă după reclamă

Numerotarea este diferită la femei și la bărbați. Partea dreapta a feței, în tradiția chinezească, se atribuie energiei yin, iar partea stângă a feței se atribuie energiei yang. Astfel, partea dreaptă se consideră feminină, iar partea stângă masculină.

Analizând urechile unei persoane ne putem da seama de cum va fi viața ei în primii 14 ani. De asemenea, se poate analiza cum a fost viața intrauterină a acelei persoane. Trecerea de la o trăsătură a feței la alta, de exemplu de la frunte la nas, pe cât de lină sau abruptă este, poate sugereza cum va fi acea perioadă a vieții unei persoane.

Dacă trecerea este bruscă, atunci la o anumită vârstă indicată prin harta vieții, lucrurile vor fi dificile, iar etapa aceea va fi una mai grea. Atunci când știm ce înseamnă o trăsătură a feței și cărei vârste îi corespunde, atunci îți poți da seama prin ce intensitate a momentelor vei trece în viață.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x