Antena Căutare

Fiica lui Hagi predă un curs de actorie pentru copii

Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc, va susține un curs de actorie pentru copii la DallesGO, cea mai mare platformă de cursuri after-work din România.

Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc, va susține un curs de actorie pentru copii la DallesGO, cea mai mare platformă de cursuri after-work din România.

La doar 23 de ani, Kira Hagi are deja o experiență de peste 10 ani ca actriță. Fiica fotbalistului Gică Hagi a început să joace pe scenele de teatru din București, sub coordonarea lui Filip Ristovski. După un curs de teatru la Cambridge, un rol într-un film de mediu metraj și câteva piese cu ecouri excepționale de la presa de specialitate, Kira a ales să învețe actoria peste ocean, la New York Film Academy din L.A., unde a terminat în primii 5% cei mai buni studenți din Universitate.

“Am descoperit că sunt atrasă de artă de când eram foarte mică. Și cam pe la 12 ani am început din proprie inițiativă să fac cursuri opționale de actorie. La 16 ani jucasem deja în patru piese pe scenele teatrelor din București, primeam rolul principal înr-un film drăguț pentru tineri și la 19 ani primeam o bursă la New York Film Academy, care avea Universitatea în L.A., lânga Universal Studio și îl avea pe Al Pacino în board. Am jucat în filme studențești, am făcut și un scurt metraj care a primit un premiu local pentru regie și interpretare, iar acum lucrez la câteva proiecte în țară și printre toate acestea mă pregătesc să îi cunosc pe mini cursanții DallesGO!”, a declarat fiica lui Hagi.

Kira Hagi a jucat în nenumărate filme de școală și a regizat câteva proiecte personale pentru care a fost recompensată cu premii la festivalurile studențești. În anul 2018 s-a întors în țară, apoi a continuat cu un rol principal într-o piesă care încă se joacă și încă apar proiecte care o țin legată de țara sa. Unul dintre ele este propunerea de a preda cursuri de actorie pentru copii la DallesGo Kids.

“Când a apărut această idee, care a venit de la cineva care mă cunoaște destul de bine, am fost foarte surprinsă. Mi-a ținut însă o întreagă teorie despre ce înseamnă să fii la început de drum și cât de mult contează să fie cineva care să știe să vorbească pe limba ta și eventual să îți spună: “Tu ai talent, hai să te ajut sa îl cultivi!” După discuția aceasta, ideea de a deschide la rândul meu o fereastră către copiii care sunt atrași de artă mi s-a părut…că merită luată în considerare. Acum, abia astept!”, vorbește Kira despre această nouă experiență.

Fiica lui Hagi predă un curs de actorie pentru copii

“Ne vom juca învățând să uităm de complexe, vom învăța să verbalizam sau să exprimăm idei, vom face și exerciții fizice pentru că trebuie să fim în formă! Apoi, la final, ca orice actor care se respectă, vom pune pe scena Teatrului Act o piesă în care fiecare dintre participanții la curs va avea un rol“, a mai adăugat fiica lui Gică Hagi.

Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile

Gheorghe Hagi este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor '80 și '90. Supranumit "Maradona din Carpați", Hagi este considerat un erou în România. A fost numit fotbalistul român al anului de șapte ori, și este privit ca unul dintre cei mai buni fotbaliști ai generației sale. El a înființat Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, una dintre cele mai mari academii de fotbal din Europa de Sud-Est.

Fiica lui Hagi predă un curs de actorie pentru copii

Citește și: Formidabil. Imagini de la nașterea lui Gică Hagi: „Să vedem cum vă nașteți voi și apoi să vorbiți!”

Sursă foto: Click!

„Alo! Ăla e popa?”. Un bunic a ciocănit în capacul sicriului său, după ce a fost băgat în groapă! Cum au reacționat cei ... Ea are 33 de ani, el 73 și trăiesc o poveste de dragoste ca în filme! S-au logodit și își doresc un copil în ciuda vorbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x