Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Nu este TRUCAJ! Filmare inedită cu șarpele cu două capete! Unii oameni cred că prevestește ceva rău | VIDEO

O filmare ace senzație pe Internet. În imagini se poate observa un șarpe cu două capete.Acest exemplar dintr-o specie foarte rară de reptilă a fost descoperit de un fotograf cunoscut în India.

Șarpele cu două capete

captură YouTube

Rakesh Mohalick este fotograf și extrem de pasionat de viața sălbatică, iar recent a trăit o experiență cu totul și cu totul specială!

Artistul adoră să exploreze natura și a împărtășit momentul unic cu întreaga lume. Unii oameni sunt de părere că apariția acestui șarpe prevestește ceva rău.

Filmare inedită cu șarpele cu 2 capete. Specie foarte rară de reptilă a fost descoperită în India

Momentul emoționant în care o fetiță de patru ani, diagnosticată cu o formă rară de leucemie, își revede tatăl după șapte săptămâni. Micuța nu și-a putut stăpâni lacrimile​

În timp ce se afla în pădurea Dhenkikot din statul Odisha, stat situat în estul Indiei, el a dat nas în nas cu un șarpe care are două capete. Specia, cunoscută sub numele “șarpele-lup”, nu este veninoasă, relatează jurnaliștii de la Daily Mail.

Animalele cu două capete sunt considerate în multe culturi a fi un prevestitor al dezastrelor și au apărut frecvent în mitologie. Dar, deși sunt rare, ele au o fecvență de 1 la 100.000 de nașteri vii în sălbăticie.

Pe filmarea de mai jos se vede cum șarpele se străduiește să-și parcurgă drumul pe podea, sub controlul a două capete care par a fi independente. Experții care au examinat șarpele spun că acesta are 14 cm lungime, două capete complet formate, cu patru ochi și două limbi “strălucitoare”. Ambele capete sunt independente, acest lucru fiind o provocare pentru ca astfel de creaturi să supraviețuiască în sălbăticie.

Rakesh Mohalick cercetează diverse specii și a spus despre animalul rar că ajunge să concureze cu el însuși.

Liliecii NU au infectat oamenii cu Covid-19, ci alt animal! Virusurile fac „greșeli”, a existat un strămoș comun al coronavirusului

“Unul dintre cele două capete este puțin mai dezvoltat, însă ambele se luptă pentru alimente”, a declarat fotograful Rakesh Mohalick, conform sursei citată mai sus.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro