Antena Căutare

Filmarea ce i-a speriat pe ruși! Un urs polar cu mesaj amenințător pe corp, văzut într-o zonă strategică. Anchetă la nivel înalt!

Un urs polar cu însemnul „T-34” vopsit pe blană a fost filmat într-o regiune a Rusiei. Autoritățile au anunțat o anchetă de amploare.

Filmarea ce i-a speriat pe ruși! Un urs polar cu mesaj amenințător pe corp, văzut într-o zonă strategică. Anchetă la nivel înalt! Galerie
Urs polar

O înregistrare video cu un urs polar care are mesajul „T-34” scris spray negru pe corp face ocolul reţelelor de socializare din Rusia şi i-a alarmat pe experţi. O anchetă a fost declanşată pentru a se verifica unde anume în zona arctică rusă a fost filmat clipul, relatează BBC.

De ce T-34?

„T-34” este tancul cu care Uniunea Sovietică a reușit să înfrângă armata Germaniei naziste în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Filmarea ce i-a speriat pe ruși! Un urs polar cu mesaj amenințător pe corp, văzut într-o zonă strategică. Anchetă la nivel înalt!

T-34, tancul ce a asigurat înfrângerea Germaniei Naziste de Uniunea Sovietică

Imaginile au fost publicate pe Facebook de Sergey Kavry, membru al organizaţiei World Wide Fund for Nature, care militează pentru conservarea naturii şi restaurarea ecologică a mediului natural. Potrivit acestuia, imaginile au fost distribuite pe WhatsApp în regiunea Chukotka, din „Districtul Federal Orientul Îndepărtat” şi că cercetătorii care monitorizează animalele în această zonă nu ar fi marcat un urs niciodată astfel.

Anatoly Kochnev, cercetător, a explicat că ursul nu ar fi putut fi marcat fără să fie sedat anterior şi a sugerat că incidentul s-a petrecut într-o regiune izolată, Novaia Zemlea, unde, recent, o echipă de specialişti a sedat urşi polari care au pătruns în zonele populate de oameni.

viața animalului ar putea fi pusă în pericol de mesajul vopsit pe blana sa, întrucât urșii se bazează pe blana albă pentru a vâna.

Presa din Rusia a speculat că acesta este rezultatul unui act de răzbunare local după ce urşii polari au invadat mai multe oraşe, în regiunea Novaia Zemlea. Imaginile cu urşii intrând în scări de blocuri sau mergând pe străzi au făcut ocolul presei internaţionale la începutul acestui an.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viitorul este acum! În câțiva ani vom avea ferestre din apă distilată și glicol care transformă radiația solară în energ... O profesoară s-a urcat într-un butoi de murături și s-a aruncat de la 21 de metri, pentru bani! Cum au găsit-o salvatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x