Antena Căutare

Filmul despre moartea Printesei Diana nu se mai face!

Autoritatile engleze au cerut realizatorilor filmului "Asasinat ilegal" sa scoata 87 de scene considerate a fi "conflictive". Cum, normal, refuzul a venit, pelicula a fost interzisa

Numai citind titlul - "Asasinat ilegal" - ti-ai putea imagina ca pelicula despre moartea Printesei Diana, acum 15 ani, avea de trecut prin multe furci caudine pana a putea fi prezentata publicului. Vazuse lumina...ecranului la Cannes, anul trecut, in afara concursului, si la un festival in Irlanda. Deja se vandusera drepturile pentru difuzarea sa in lume. In intreg Mapamondul, mai putin in Marea Britanie unde sunt altfel de rigori.

Totul parea pregatit, se stabilise ca pelicula sa fie lansata, oficial, pe final de august, la 15 ani de la evenimente. Dar totul s-a schimbat. Concret, autoritatile engleze au cerut actorului si regizorului Keith Allen sa scoata...87 de scene considerate a fi "conflictive". Logic, acesta a refuzat. "Imaginile au fost puse acolo pentru a demonstra ca Lady Di a fost asasinata", a declarat el. Normal, e greu de crezut ca filmul va mai putea aparea vreodata. Conform filmului lui Allen, Diana si prietenul ei din acea vreme, Dodi al Fayed, au cazut victimele unei conspiratii in tunelul din Paris.

"Este o incercare a unora de a impiedica adevarul sa iasa la lumina", a mai comentat regizorul. Realizarea documentarului a fost sponsorizata de Mohamed al Fayed, tatal lui Dodi, cu 3,1 milioane de euro.

NASA: In august am putea afla daca exista viata pe Marte!... Cine sunt scientologii si ce fac ei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x