Antena Căutare

Așa ceva nici în filmele cu Dracula nu vezi! Fiţele depăşesc deja orice imaginaţie. Şampania scumpă nu mai stă acum în frapieră, ci în sicriu!

Într-un filmuleţ postat pe Facebook de deja celebrul Codin Maticiuc, mai mulţi angajaţi ai unui club se chinuie să aşeze zeci de şampanii într-un sarcofag, pe care îl duc apoi la masă înconjurat de artificii.

Într-un filmuleţ postat pe Facebook de deja celebrul Codin Maticiuc, mai mulţi angajaţi ai unui club se chinuie să aşeze zeci de şampanii într-un sarcofag, pe care îl duc apoi la masă înconjurat de artificii.

CITEȘTE ȘI: Cumperi un apartament şi îţi mai rămân şi bani! Totul despre şampania "Armand de Brignac"! Jay Z a făcut-o celebră, apoi a cumpărat brand-ul. De câteva zile, România fierbe la auzul preţului unei sticle cu băutură exclusivistă

Iar nota de plată nu are cum să lase pe nimeni. rece. Aproape 20 de mii de euro a costat totul.

În imagini, se vedem cum cei patru angajaţi duc o luptă grea cu sicriul ncrcat. Nu suntem la o înmormântare, ci într-un club de fiţe din Capitală, unde frapiera a fost demult înlocuită.

O șampanie cât o garsonieră

Un sicriu cu zeci de sticle de şampanie a fost dus lângă masa lui Codin. Momentul a întors toate privirile în club.

„Mi-e greu să evaluez din mai multe puncte de vedere. Unu pentru că nu beau şampanie, dar din experienţa pe care o am, am şi scris pe Facebook vreo 10, 20 de mii cred eu. Clienţii erau sigur străini, pentru că i-am zărit şi şampania le-a fost adusă pe imnul Franţei , bănuiesc că veneau acolo sau măcar au văzut Parisul”, a declarat Codin pentru Observator.

Moda şampaniilor şi servirilor extravagante a înflorit sezonul acesta. Iar în urmă cu două luni, în acelaşi club din Bucureşti a fost deschisă o şampanie de 9 litri care a costat cât un apartament - 45.000 de euro.

Sângele impregnat pe Giulgiul din Torino dă naștere la noi polemici! E sau nu al lui Iisus Hristos?... Horoscopul zilei de duminică! Gemenii iau decizii importante cu privire la cariera lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x