Antena Căutare

Fiul nu dorea să plece în vacanță, iar mama a găsit soluția! A apelat numărul pentru urgențe, în căutarea unei bone. Ce răspuns a primit dn partea polițiștilor

Poliţiştii au povestit că au primit un apel la 999 din partea unor părinţi care îşi doreau ca aceştia să aibă grijă de fiul lor, în timp ce ei se afla în vacanţă. 

Poliţiştii au povestit că au primit un apel la 999 din partea unor părinţi care îşi doreau ca aceştia să aibă grijă de fiul lor, în timp ce ei se afla în vacanţă.

Rhiannon Overton, femeia care a preluat "apelul urgent", a povestit ca cel mic nu vrea să meargă în vacanţă sub nicio formă, aşa că cei doi părinţi s-au gândit că cel mai bine ar fi ca un ofiţer de poliţie să ia locul babysitter-ului.

"De-a lungul timpului am primit tot felul de apeluri ciudat, dar acesta le-a întrecut pe toate!", a spus aceasta. "Fiul lor nu voia să meargă în vacanţă aşa că ei s-au gândit să ne întrebe dacă am putea avea grijă de el. Când le-am spus că nu se poate aceştia au spus "Şi noi ce ar trebui să facem, acum?" a mai adăugat ea.

Poliția din Norfolk a primit, până acum, aproape 90.000 de apeluri inadecvate și încearcă să stopeze fenomenul cu o nouă campanie.

Asteroid pentru o legendă: ”Who wants to live forever?” Freddie Mercury, elogiat în ziua în care ar fi împlinit 70 de an... După nouă ani de căsnicie, au decis să deschidă un cadou de nuntă. Din acel moment, totul s-a schimbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x