Antena Căutare

Flacara Festivalului Olimpic al Tineretului European strabate Bucurestiul!

Pana sa ajunga la Brasov, Flacara Festivalului Olimpic al Tineretului European strabate Bucurestiul! Torta va trece prin 78 de puncte aflate pe arterele principale ale Capitalei. Este purtata de sportivi gloriosi, fosti sportivi, dar si de oameni obisnuiti. Flacara a trecut deja pe la Palatul Victoriei.

Ivan Patzaichin a fost primul purtator al tortei olimpice a FOTE 2013 din stafeta care a plecat, sambata, de la sediul COSR si care va strabate un traseu de 15 km atingand puncte importante din Bucuresti.

Din stafeta formata din aproximativ 70 de persoane nu vor lipsi Alina Dumitru, Laura Badea, Camelia Potec, Monica Rosu sau Gabriela Szabo.

Cetateni obisnuiti, copii, fosti si actuali sportivi de performanta si persoane cu dizabilitati vor porni la ora 12.00 din fata Casei Olimpice si vor strabate un traseu de 15 km atingand puncte importante din Bucuresti, printre care Palatul Victoria, Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Primaria Municipiului sau Pasajul Basarab.

Dupa o oprire la Presedintie, purtatorii Flacarii Olimpice vor alerga, prin fata Muzeului National Cotroceni, pe Soselele Cotroceni si Grozavesti, dupa care vor urca pe Pasajul Basarab.

La coborarea de pe Pasaj, stafeta isi va continua drumul pe Bulevardele Banu Manta, Ion Mihalache si Ion Mincu, in directia Monumentului Eroilor Aerului de pe Bulevardul Aviatorilor. La monument, Torta Olimpica se va indrepta catre Piata Charles de Gaulle, de unde, pe Bulevardul Constantin Prezan, se va intoarce la Arcul de Triumf, in fata Casei Olimpice.

Dupa periplul de aproximativ patru ore prin Bucuresti, torta olimpica va reveni in fata sediului COSR, iar duminica, la ora 9.00, va pleca spre Brasov.

Sursa: Antena3

Pamantul va fi lovit de un puternic tsunami solar. Vezi ce consecinte ar putea avea acesta!... Record doborat de un jandarm din Cluj: 1400 de flotari, in mai putin de 50 de minute!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x