Antena Căutare

Forma nasului spune totul despre personalitatea ta!

Fizionomia dezvăluie o mulţime de lucruri despre personalitatea ta. Şi nu doar ochii joacă un rol important din acest punct de vedere ci şi nasul, care este o componentă vitală a corpului. Nasul poate spune multe lucruri despre personalitatea şi caracterul nostru, multe dintre ele pe care nu le ştim

Fizionomia dezvăluie o mulţime de lucruri despre personalitatea ta. Şi nu doar ochii joacă un rol important din acest punct de vedere ci şi nasul, care este o componentă vitală a corpului. Nasul poate spune multe lucruri despre personalitatea şi caracterul nostru, multe dintre ele pe care nu le ştim.

Trebuie să ştim că există opt tipuri majore de diferite nasuri, fiecare cu propriile sale caracteristici.

Vezi ce formă are nasul tău pentru a afla ce dezvăluie despre personalitatea şi caracterul tau.

1.Nasul concav este adesea considerat nas perfect. Persoanele care au această formă de nas au o sensibilitate mare și o anumită bunătate a inimii. Acești oameni sunt dispuși să ajute pe alții și sunt cunoscuţi a avea o inimă de aur. Atenţie însă că sunt foarte sensibili, aşa că trebuie să fi atent să nu îi superi, deoarece din cauza empatiei lor sunt uşor de rănit.

2.Nasul "pasăre" un pic strâmb la vărf, ca un cioc de pasăre, cu o formă uşor curbată. Este caracteristic oamenilor idealiști și hotărâţi, cu putere de convingere. Nu ezită să meargă acolo unde nimeni nu a ajuns înaintea lor. Au tendinţa chiar de a căuta. Nu sunt influenţaţi de punctele de vedere şi opiniile altora.

Continuarea o puteți citi AICI.

Postările de pe Facebook te pot transforma într-o victimă!... Semn divin sau trucaj. O cruce uriașă a apărut pe cer!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x