Antena Căutare

Forrest Gump de Romania se pregateste sa alerge 150 de kilometri pentru protejarea naturii

Reporterii Observatorului l-au descoperit in judetul Arges pe Forrest Gump de Romania! Un barbat care are ceva de spus si o spune alergand. Lupta pentru protejarea naturii si a padurilor si are de gand sa alerge pe o distanta echivalenta cu patru maratoane, adica aproape 150 de kilometri.

Numele lui este Florin Stanciu, iar maine va incerca sa alerge peste 150 de kilometri. Ceea ce incearca Florin are si un nume: ultramaraton. Primul a masurat 100 de kilometri. A alergat din Bucuresti pana acasa in Priboieni, Arges: “Cam 12 ore. A fost primul ultr maraton. Au fost probleme cu apa, noaptea mai greu. Luam din peco cate o sticla de apa. Am plecat singur. Eu si cainii pe drum, cum se spune, doar ei ce ma mai bagau in seama”, a declarat Florin Stanciu.

Maine seara, insotit de membrii unui ONG, va incepe cursa din fata casei. Va alerga fara oprire pana la Bucuresti, peste 100 de kilometri. Dupa o pauza de doua ore, va lua startul in maratonul international al Bucurestiului. Adica alti 42 de kilometri.

Stie foarte clar pentru ce alearga: “In sudul tarii nu e impadurit decat un sfert. Asta inseamna ca ar trebui sa respiram cu un singur plaman”. Si asa s-a hotarat sa schimbe singur ceva. A inceput sa faca sport. Meseria de zi cu zi este cea de mecanic. In curtea casei are un mic atelier, iar langa gospodarie, padure cat cuprinde, asa ca s-a pus pe alergat

S-au implinit 20 de ani de la primul transplant de rinichi realizat in Romania!... Permisul de conducere al Principesei Maria, vandut pentru 5.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x