Antena Căutare

Forrest Gump din Romania a alergat peste 155 de kilometri in mai putin de 24 de ore

Forrest Gump din Romania a dovedit ca daca vrei, poti. Florin Stanciu a alergat in mai putin de 24 de ore, peste 155 de kilometri. A venit din Arges, pana in Bucuresti, in pas alergator. Si nu s-a oprit pana n-a strabatut si intreg traseul, la Maratonul Bucurestiului. Urmariti o poveste despre curaj si vointa.

Florin Stanciu a plecat de acasa, din comuna natala Priboieni, aseara, la ora 18. A alergat continuu mai bine de 12 ore, pana in Bucuresti.

In Piata Constitutiei il astepta, de fapt, adevarata provocare. Dupa mai bine de 100 de kilometri alergati si o noapte nedormita urma sa participe la un maraton de 42 de kilometri. S-a incalzit. Si a reusit. Florin a alergat cu tot sufletul si. cu toti muschii.

Dupa 5 ore grele, Florin a ajuns la finalul cursei. A alergat intr-o pereche de pantofi fara pretentii. I-au pus bete. in alergare, dar nu s-a lasat.

Scopul lui Florin a fost sa implice cat mai multi oameni in proiecte care militeaza pentru mediul inconjurator. Totodata, a alergat pentru plantarea unor noi paduri. De profesie mecanic, Florin nu are de gand sa se opreasca aici. Va alerga in continuare pentru cauze nobile si vrea sa isi bata propriul record.

In total, la maratonul de azi, din Bucuresti, au participat peste 5.000 de oameni. La cros, la mars, la alergare. Cel mai greu a fost, de departe, maratonul de 42 de kilometri. La start s-au aliniat si alergatori de cursa lunga din 30 de tari. Un barbat din Kenia a trecut primul linia de sosire, dupa mai bine de 2 ore.

Amatorii de airsoft duc lupte grele in ruinele unei fabrici de la marginea Bucurestiului ... Codul de bare a ajuns la varsta de 60 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x