Antena Căutare

Fosta și actuala iubită au sărit în apă ca să vadă pe cine va salva bărbatul! Ceea ce a urmat te va lăsa fără cuvinte!

Un tânăr a devenit protagonistul unei situații cât se poate de incredibile atunci când a trebuit să aleagă între două femei.

Un tânăr a devenit protagonistul unei situații cât se poate de incredibile atunci când a trebuit să aleagă între două femei.

Aceasta este povestea lui Wu Hsia de 21 de ani din China, care a aranjat o întâlnire cu fosta iubită și cu cea actuală. Bărbatul nu mai suporta presiunilor celor două și a dorit astfel să lămurească situația pentru totdeauna.

La un moment dat, fosta iubită s-a aruncat într-un lac și a început să-l strige pentru a o salva. Văzând acestea, actuala iubită s-a aruncat și ea în apă, pentru a nu risca să fie aleasă în locul celeilalte.

Bărbatul a sărit în apă și și-a salvat noua parteneră, apoi a chemat ajutoare pentru fosta iubită. Întâmplarea a uimit o lume întreagă și a devenit virală pe internet.

Toți elevii râd de el când se prezintă! Uite cum îl cheamă pe profesorul care a făcut deja senzație pe internet!... IMAGINI DE INFARCT! Ei sunt CEI MAI CURAJOȘI OAMENI din lume! Toți mor de frică, dar ei i-au luat în brațe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x