Antena Căutare

FOTO! 19 ani de Antena 1 in 19 imagini

Pe 29 noiembrie 1993, la ora 21:30, Antena 1 emitea pentru prima data. Cum imaginile sunt cele mai graitoare, istoria de 19 ani a postului de televiziune poate fi rezumata in 19 fotografii memorabile.

"Academia Vedetelor", una dintre cele mai cunoscute emisiuni ale lui Dan Negru i-a tinut pe romani lipiti de televizoare. Cu totii voiau sa vada cum reactionau vedetele cand erau legate la ochi si puse sa descopere lucruri dintre cele mai ciudate in acvariile devenite celebre.

Duminica, se petrecea mereu in familie, cu Mihaela Radulescu, iar caravana "Din Dragoste" a mers la telespectatorii care aveau nevoie de ajutor in problemele sentimentale.

Cei 19 ani de emisie nu au fost ocoliti de momente tragice. In explozia de la Mihailesti, din 2004, au murit doi jurnalisti ai Antenei 1, cameramanul Ionut Barbu si reporterul Elena Popescu. In 2010, Mile Carpenisan avea si el sa plece dintre noi, rapus de boala.

Un calculator de 2,5 tone, construit in 1949, a fost reasamblat in Marea Britanie... Ochelarii lui John Lennon si o jacheta a lui Michael Jackson au fost scoase la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x