Antena Căutare

FOTO: A născut în urmă cu puţin timp, însă arată senzaţional! Femeia asta ar putea fi cea mai sexy mămică din România! E mult prea HOT!

Răzvan şi Dani, îndrăgiţii matinali de la "Neatza", au dat startul unui concurs inedit, în cadrul căruia caută cea mai sexy mămică din România.

Răzvan şi Dani, îndrăgiţii matinali de la "Neatza", au dat startul unui concurs inedit, în cadrul căruia caută cea mai sexy mămică din România.

Printre cele care s-au înscris în această competiţie acerbă se numără Andra Gabriela, o tânără în vârstă de 28 de ani, care arată senzaţional. Chiar dacă a adus pe lume un băieţel în urmă cu doar câteva luni, aceasta şi-a recăpătat silueta de invidiat şi e foarte hot.

Vedeţi imaginile inedite, în galeria de mai sus!

Te poţi înscrie în competiţie pe pagina emisiunii, neatza.a1.ro, în secţiunea „Cea mai sexy mãmicã din România”. Completeză chestionarul şi încarcă o pozã cu tine şi, cu puţin noroc, ai şansa de a primi titlul cel mare.

Cuvintele sunt de prisos! Soția a murit la naștere, iar el și-a crescut singur fiul. Ce s-a întâmplat când băiatul a abs... A prevestit Al Treilea Război Mondial! Uite cum va începe TOTUL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x