Antena Căutare

FOTO! A purtat timp de un an doar haine second-hand!

O femeie din Marea Britanie a hotarat sa poarte, timp de 365 de zile, doar haine de la mana a doua, cu exceptia lenjeriei intime. Aceasta promoveaza sustenabilitatea mediului inconjurator in industria modei

Christina Dean, fondatoarea unei companii de haine ecologice, a hotarat sa poarte pentru un an haine luate de la magazinele de mana a doua. Aceasta a dorit sa arate celorlalti ca putem fi la moda si cu imbracaminte mai veche. Important este sa invatam sa combinam si sa accesorizam, relateaza Daily Mail.

In fiecare luna, Christina a vizitat un centru de second-hand de unde alegea 30 de tinute, cu ajutorul unui stilist, reusind sa fie in pas cu moda in fiecare zi. In plus, a economisit foarte multi bani. Multe dintre hainele gasite au fost create de designeri cu renume international, precum Ralph Lauren.

Dupa terminarea proiectului, femeia a hotarat sa vanda o parte dintre tinute pentru a strange bani pentru dezvoltarea campaniei ecologice "ReDress and Friends of the Earth".

Foto: Daily Mail

Siliconul, cheia catre trupul pe care l-ai visat? Operata de 100 de ori pentru a arata... "bombastic"... Si dronele fac bine cateodata: Defikopter ii salveaza pe cei care sufera un atac de cord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x