Căutare Live

FOTO! Acesta este cel mai prost portret-robot

Două femei din Texas au fost ameninţate cu cuţitul şi jefuite în plină stradă. Victimele au mers la poliţie, iar forţele de ordine au realizat un portret-robot al atacatorului, care pare a fi un personaj de desene animate.

Portret-robot

LCSD-Huffington Post

Două femei din Texas au fost ameninţate cu cuţitul şi jefuite în plină stradă. Victimele au mers la poliţie, iar forţele de ordine au realizat un portret-robot al atacatorului, care pare a fi un personaj de desene animate, relatează Huffington Post.

Artistul angajat a realizat o schiţă nereuşită, care nu pare să ajute prea mult la prinderea infractorului. În caz că cineva ar fia vut dubii, autorităţile au avut grijă să precizeze că portretul-robot nu reproduce perfect chipul bărbatului.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri