Antena Căutare

FOTO! Angajatii unei firme de design, obligati sa pozeze nud

Angajatii unei agentii de design din New York au primit o sarcina de lucru inedita: sa pozeze nud. Cu totii, inclusiv CEO-ul companiei, au renuntat la haine, pentru a-si promova afacerea.

In urma cu 19 ani, Stefan Sagmeister a decis sa-si dea demisia din functia de designer, la una dintre cele mai mari agentii de publicitate din lume, si sa-si deschida propria firma.

Asa a aparut Sagmeister Inc., iar pentru promovare, fondatorul s-a gandit sa renunte la haine pentru o sedinta foto neobisnuita. A trimis poza prin email, iar strategia lui a functionat, caci a obtinut clienti importanti si si-a extins afacerea.

In 2012, a devenit partener cu Jessica Walsh, o tanara de 25 de ani careia i-a placut ideea de a fi model in beneficiul firmei. „La o ora dupa ce am trimis noul email am fost mentionati in mii de postari pe bloguri si pe Twitter”, a declarat Jessica, dupa cum relateaza Business Insider. Cei doi parteneri au primit cateva plangeri, asa ca au cenzurat fotografiile.

Totusi, nu renunta la metoda de promovare si i-au obligat si pe ceilalti angajati, dar si pe tinerii care fac un internship in firma lor sa se dezbrace in fata camerei.

Foto: Sagmeister&Walsh/Mario de Armas

Horoscopul sanatatii, cu Anca Martin: "Berbecii si Balantele trebuie sa fie atenti la ce mananca"... Vecina de la "Neatza" s-a batut cu Ciprian Sora, campionul mondial la K1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x