Antena Căutare

FOTO: Atenţie, se închid uşile şi începe amorul! Doi tineri au dat frâu liber pasiunii şi s-au iubit în metrou

"Atenţie, se închid uşile!", este celebrul mesaj care îi avertizează pe călătorii de la metrou, dar în situaţia de faţă acesta este incomplet. Pentru că doi tineri nu s-au mai putut abţine şi au dat frâu liber pasiunii, din boxe ar fi trebuit să se audă "atenţie, se închid uşile şi începe amorul".

Rămaşi singuri în vagon, cei doi amorezi au zis, totuşi, să facă economie de locuri. N-ar fi avut sens să ocupe două scaune, aşa că fata, intrată fără bilet, s-a poziţionat strategic peste iubitul ei.

Tânăra n-a luat în calcul că ţinuta nu-i va permite o asemenea mişcare, aşa că a oferit o imagine senzaţională celor care au rămas în staţie. Astfel, lenjeria intimă a fost în prim-plan, iar acum a ajuns vedetă pe internet!

La ce vedem în această imagine, suntem convinşi că "înfierbântaţii" au mers până la capăt. Până la capătul magistralei, evident :D

Un bărbat a cumpăriat niște ouă de prepeliță de la magazin! În scurt timp avea să descopere comoara din interior!... O pisicuță bătută plânge, în timp ce primește îngrijiri medicale. Imaginile îți rup sufletul. Nu ai cum să rămâi indifer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x