Antena Căutare

FOTO! Cea mai grasa mama din lume s-a hotarat sa slabeasca, dupa ce logodnicul ei a parasit-o!

A avut un vis si l-a implinit. Donna Simpson a dorit sa fie “Cea mai grasa mama din lume” si sa fie recunoscuta in Cartea Recordurilor, iar munca ei a dat roade. Insa acum, femeia s-a hotarat brusc sa slabeasca. De ce? Pentru ca iubitul ei a parasit-o.

Logodnicul Donnei, in varsta de 44 de ani, a facut o avere de pe urma femeii. Barbatul castiga 90.000$ anual, bani veniti de la fanii care il plateau sa se uite la aceasta, in timp ce manca mai mult de 15.000 de calorii pe zi.

Cu un site impanzit cu poze de ale ei in costum de baie sau goala, Donna reusea sa scoata profit de pe urma imaginii sale. Insa acum, femeia, care a adunat de-a lungul timpului 272 de kilograme, afectata fiind de despartirea de iubit, a decis ca este vremea sa slabeasca. Aceasta a scris pe site-ul ei ca se va apuca sa tina regim, iar website-ul va fi inlocuit cu un blog despre slabit.

"Va cer sa va uitati pentru ultima data la vechea Donna. Nu mi-a fost deloc usor sa iau decizia de a slabi si de a-mi inchide vechiul site", a declarat aceasta. "M-am despartit recent de logodnicul meu cu care eram de 5 ani si m-am mutat cu cei doi copii ai mei in orasul natal, Ohio. Aceasta schimbare m-a facut sa realizez ca sanatatea si bunastarea familiei mele a fost intotdeauna o prioritate pentru mine, iar micutii au fost tot timpul ingrijiti cu mare grija de fostul meu iubit. Acum, ca port singura pe umeri aceasta responsabilitate, trebuie sa imi schimb drastic modul de viata", a mai continuat Donna.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

FOTO: Dailymail.co.uk

VIDEO! O stea care nu ar trebui sa existe, descoperita intr-o "zona interzisa"... VIDEO! Un american a dezgropat doi saci cu bancnote in gradina casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x