Antena Căutare

FOTO: Cea mai GRASĂ pisică din LUME a trecut la DIETĂ! ”A dat cântarul peste cap”

Cântărește cât o minge de bowling, dar stăpânii au hotărât că e timpul s-o lase mai moale cu mâncarea și să treacă la regim. Pentru a slăbi, pisica a trecut și pe exerciții fizice

Cântărește cât o minge de bowling, dar stăpânii au hotărât că e timpul s-o lase mai moale cu mâncarea și să treacă la dietă. Pentru a slăbi, pisica a trecut și pe exerciții fizice.

Mânca tot ce prindea, iar atunci când a atins apogeul am crezut că ne va strica în mod sigur cântarul”, spun ”părinții” uneia dintre cele mai grase pisici din lume. Netunsă și abandonată, aceasta a fost adusă la un centru special, unde, mai târziu, a și fost adoptată de veterinarul LaTisha Lampley.

King Leo a ajuns la 10 kilograme și abia se mai poate mișca. Tocmai din această cauză a trecut la un regim alimentar strict și la un program de exerciții fizice.

Treci zilnic pe lângă el, dar nu îți imaginezi ce reprezintă! ’’World Trade Center’’ de România e în București... Au peste 95 de ani și abia s-au căsătorit: O poveste de dragoste incredibilă, ce nu ar fi fost posibilă în tinerețea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x