Antena Căutare

FOTO! Cel mai bogat indian si-a construit un palat in care nu poate locui

Linia de orizont a Mumbaiului a ramas mult in urma locuintei cu 27 de etaje a celui mai bogat om din India: Mukesh Ambani. Lux, rafinament si putina ostentatie – asa poate fi descrisa cladirea magnatului. Totul pare sa fie perfect si la locul lui, mai putin un singur lucru: insusi afaceristul.

Apropiati ai industriasului spun ca el si sotia isi petrec timpul liber la noua proprietate, cunoscuta sub numele de Antilia, dar nu raman niciodata peste noapte aici.

Potrivit invitatilor magnatului, locuinta este divizata in zone private si publice, cele din urma fiind mai degraba similare cu un hotel decat cu o casa de familie. Din acest motiv, personalul locuintei a fost educat de lantul hotelier de lux Oberoi din India.

Proiectul, cu o suprafata de 37.161 mp, a fost descris in repetate randuri ca „palatul vertical" sau ca „Taj Mahalul secolului 21", cuprinzand heliporturi, cinema si etichete de miliarde de dolari.
In plus, acesta face foarte bine diferenta intre elita lumii indiene, cei bogati, si persoanele care se zbat sa supravietuiasca.

Un motiv pentru care familia nu locuieste in Antilia este acela ca noul imobil a violat principiile „vastu shastra", un paragraf important din designul traditional indian.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Foto: bharatlines.com

FOTO! A cerut-o de sotie ca sa o scape de anorexie!... Cruzimea unei mame a scos din sarite un judecator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x