Antena Căutare

FOTO! Cel mai inalt barbat din lume arunca la cos FARA sa sara!

Elevii unei scoli din Marea Britanie au avut ocazia sa il cunoasca pe Sultan Kosen, cel mai inalt barbat din lume, relateaza Daily Mail.

Copiii au fost nevoiti sa se catere pe spaliere pentru a-l putea privi in ochi pe barbatul inalt de 2,46 de metri. Turcul Sultan Kosen i-a impresionat pe copii in momentul in care a aruncat o minge de baschet la cos fara sa sara.

Cei mici l-au inconjurat pe barbatul de 29 de ani care este de aproape trei ori mai inalt decat ei. Turcul a declarat ca, de obicei, oamenii nu stiu cum sa se comporte cand sunt in preajma lui, dar cei de la scoala din orasul Twickenham au fost foarte prietenosi.

Vizita lui Sultan Kosen in randul copiilor a avut scopul de a-i invata pe acestia ca nu trebuie sa se simta ciudat daca sunt diferiti. Una dintre profesoarele copiilor a spus ca acestia au fost incantati de cel pe care il numeste un gigant dragut si bland.

Foto: Solent News & Photo Agency

FOTO! Vezi cum este distrusa de albine viespea japoneza uriasa!... FOTO! Vezi cum arata petele solare care au pus in pericol Pamantul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x