Antena Căutare

FOTO! Cele mai ciudate nunti din lume

De la ceremonia intr-un acvariu cu rechini la nunta din morga, iata 9 dintre cele mai ciudate nunti din lume!

1. S-au casatorit dezbracati!

Ellie Barton si Phil Hendicott din Australia s-au hotarat sa isi faca nunta dezbracati. Cuplul de exibitionisti a spus "DA" purtand doar in verighetele. Totusi, mireasa a avut voal, iar mirele o palarie. Nunta a avut loc in fata a 250 de invitati.

2. Nunta de pe macara

Jeroen si Sandra Kippers din Bruxelles, Belgia si-au tinut ceremonia de nunta la 50 de metri in aer, pe o platforma de bungee-jumping.

3. Mireasa cu trena de 200 de metri

O mireasa din China a intrat in Cartea Recordurilor avand cea mai lunga trena din lume. Aceasta a avut 200 de metri lungime.

4. Casatoria din super-market

Lisa Satayut si Drew Ellis s-au casatorit in fata raionului de incaltaminte dintr-un super-market. Mireasa a marturisit ca magazinul este locul ei preferat!

5. Nunta cu 99.999 de trandafiri

Xiao Wang si-a cheltuit salariul pe un an de zile pe 99.999 de trandafiri rosii, pentru mireasa lui, Xiao Liu. Pentru a transporta trandafirii, mirele a avut nevoie de 30 de camioane.

6. Nunta morbida

Michelle Thomas a hotarat sa se casatoreasca cu logodnicul ei, Kevin Lavelle, care a murit in urma unui atac dintr-un bar irlandez. Nunta a avut loc la morga, unde se afla cavadrul barbatului, in prezenta familiei.

7. Ceremonie printre rechini

April Pignataro si Michael Curry din New York s-au casatorit intr-un acvariu imens plin cu rechini. Cei doi au fost protejati de o cusca din metal. Totusi, ofiterul starii civile nu a dorit sa coboare sub apa, iar mirii au spus "DA" prin casca.

8. Au spus "DA" pe biciclete

Un cuplu din Rusia adora plimbarile pe bicicleta. De aceea, cei doi miri au decis sa se casatoareasca pe... bicicleta. Acestia au facut un tur al orasului alaturi de sute de invitati.

9. Mireasa cu 110 domnisoare de onoare

O mireasa din Statele Unite ale Americii a intrat in Cartea Recordurilor avand cele mai multe domnisoare de onoare. Jill Stapleton este profesoara si si-a rugat elevele sa fie domnisoare de onoare la nunta sa.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Citeste si Nunti Vip!

Sursa / FOTO: oddee.com

Vine Apocalipsa? China ridica mega-structuri in mijlocul desertului... VIDEO! Vezi cum se mira o pisica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x