Antena Căutare

FOTO! Cele mai detaliate imagini cu ultimii SALBATICI din lume

Fotografiile au fost facute in Parcul National Manú, din Peru si arata detalii interesante din viata tribului Mashco-Piro.

Tribul izolat in padurile din Peru a inceput sa atraga atentia turistilor care intra ilegal in zona parcului national sau le fac fotografii din elicopterele ce zboara la joasa inaltime.

Potrivit Daily Mail, familiile din trib folosesc unelte fabricate din lemn si dinti de animale. Atat adultii, cat si copiii poarta bratari decorative la maini, genunchi si glezne. Femeile adulte poarta un fel de fuste, realizate din scoarta de copac. Uneori, cei din trib rapesc femei si copii din alte triburi care traiesc in Peru.

Membrii tribului Mashco-Piro nu doresc sa ia contact cu lumea din exteriorul padurii in care traiesc si au exprimat foarte clar acest lucru, atacand mai mult persoane care s-au apropiat de ei. Bastinasii l-au omorat cu o sageata pe Nicolás Flores, un barbat care a incercat sa le aduca mancare si mai multe cadouri.

Foto: FUNAI/Survival

FOTO! Vezi demonul ascuns care a INGROZIT Facebook-ul!... VIDEO! Vezi ce se petrece cu masina de spalat la viteza maxima!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x