Antena Căutare

FOTO! Chipul unui inger, intr-o ecografie uterina

Dee Lazarou, o femeie de 31 de ani din Marea Britanie, a mers sa isi faca o ecografie uterina in timp ce era insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Potrivit Daily Mail, in fotografia de la ecografie s-a observat langa corpul fatului un chip care seamana cu cel al unui inger. Parintii si-au dat seama ca acel chip era in fotografie abia cand au venit acasa de la spital si i-au aratat-o fiului lor cel mare. Cei doi parinti au fost convinsi ca era vorba despre un inger care le veghea copilul.

Pe tot parcursul sarcinii, au fost foarte linistiti pentru ca stiau ca fiul lor beneficiaza de protectia divina. Nasterea, care a avut loc in luna august, nu a fost lipsita de probleme. Femeia a intrat in travaliu cand era acasa si a nascut fiind asistata doar de mama sa. Mai mult, copilul s-a nascut cu cordonul ombilical infasurat in jurul gatului.

Dupa nastere, sotii Lazarou au declarat ca aparitia ingerului in ecografie nu a fost deloc intamplatoare, fiul lor avand mare nevoie de protectia oferita.

Foto: WorldWideFeatures

VIDEO! Vezi joaca dintre un baietel si un pui de Yorkshire Terrier!... Oamenii din Neanderthal isi construiau case din oase de mamuti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x