Antena Căutare

FOTO! Cum incap toti utilizatorii Facebook, intr-o singura imagine

Numarul utilizatorilor de Facebook a depasit un miliard, cat populatia Indiei, asa ca pare imposibil de realizat o fotografie care sa-i cuprinda pe toti. Totusi, o tanara din Spania a creat un site care cuprinde o fotografie de grup cu toti oamenii care au conturi pe aceasta retea de socializare.

Proiectul lui Natalie Rojas se numeste „The Faces of Facebook” si contine peste 1,27 miliarde de fotografii de profil, relateaza CNN. Toate sunt aranjate in ordine cronologica, in functie de momentul in care fiecare persoana si-a facut cont pe reteaua de socializare.

Chipurile par niste simpli pixeli, insa site-ul ofera posibilitatea maririi imaginii, pentru vizualizarea individuala a pozelor.

Cei interesati se pot conecta la acest site cu profilul de Facebook si, astfel, afla a cata persoana au fost in ordinea inscrierii pe reteaua lui Mark Zuckerberg.

Foto: thefacesoffacebook.com

VIDEO! Sute de majorete au luat parte la un concurs de acrobatii spectaculoase in Florida... Galerie foto! Cele mai ciudate cladiri din lume! Romania se afla in top...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x