Antena Căutare

FOTO de infarct! O blondă focoasă a reuşit să surprindă imagini de excepţie cu erupţia vulcanului Kilauea din Hawai

Valuri imense, lavă încinsă care curge încet spre ocean si abur dens care creează un peisaj superb dar totodată infricoşător. Sunt Imagini pe care le vezi , teoretic, doar într-un documentar. Ei bine, toate acestea au fost filmate de Alison Teal, o tânără în cautare de adrenalină.

Valuri imense, lavă încinsă care curge încet spre ocean si abur dens care creează un peisaj superb dar totodată infricoşător.

Sunt Imagini pe care le vezi , teoretic, doar într-un documentar. Ei bine, toate acestea au fost filmate de Alison Teal, o tânără în cautare de adrenalină. Blonda focoasă a reuşit să surprindă niste imagini de excepţie cu erupţia vulcanului Kilauea din Hawaii.

Placa ei de surf a purtat-o pe Alison Teal către un peisaj de poveste. Valurile puternice şi pericolul de a intra în contact cu lava fierbinte nu au ţinut-o departe pe sportivă.

Alison Teal cunoscută sub pseudonimul de Indiana Jones în varianta feminină este renumită pentru explorările sale pline de curaj şi adrenalină.

Sărbătoare importantă pentru ortodocși - Cruce neagră. Un mare sfânt este prăznuit astăzi... Nunta de lux care a speriat Planeta! Cuvântul de ordine: EXTRAVAGANȚĂ. Nici în vise nu ai putea vedea aşa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x