Antena Căutare

FOTO! Diavolul exista! Povestea impresionanta a fetitei care a levitat in pat

Pentru multi dintre noi fenomenele paranormale sunt subiecte tabu si ne vine foarte greu sa credem ca se petrec, incercand de fiecare data sa cautam explicatii plauzibile si rationale pentru tot ce se intampla iesit din comun.



Este vorba despre fenomenul Poltergeist ce consta in evenimente ce fac aluzie la manifestarea unei entitati imperceptibile. In folclor un poltergeist a fost definit ca un spirit suparat sau o fantoma care bantuie o anumita casa sau persoana.

Potrivit marturiilor persoanelor care au asistat la astfel de evenimente au existat chiar si chibrituri care s-ar fi aprins instantaneu, mese si scaune ce se ridicau din senin in aer si cadeau cu zgomot foarte mare. Povestea terifianta a acestui fenomen va fi subiectul unui film controversat care va aparea la sfarsitul lunii octombrie, in 2012.

In anii '70, Peggy Hodgson, o mama divortata si ramasa cu patru copii, a inchiriat o casa unde mobila se muta de una singura, se auzeau bubuituri in pereti, iar jucariile copiilor erau aruncate prin casa.

Vinovata parea a fi Janet Hodgson, in varsta de 11 ani, despre care medicii au spus ca este posedata de spiritul fostului proprietar al casei, care bantuia locuinta. Uneori, fata avea crize, vorbea infricosator si se ridica in aer, plutind deasupra patului.

Zeci de politisti, investigatori, medici sau jurnalisti au asistat la un fenomen inexplicabil. Fetita a marturisit ca o forta necunoscuta o facea sa leviteze prin camera. Pana acum, nimeni nu a reusit sa descifreze misterul.

Cazul familiei Hodgson este cel mai cunoscut caz de poltergeist din Marea Britanie, dar si o dovada clara ca diavolul exista, scriu jurnalistii Daily Mail.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Foto: Daily Mail/ Antena 3

Cea mai veche bicicleta cu aburi din lume va fi vanduta la licitatatie. Vezi care e suma de pornire!... VIDEO! Spectacol cu aeromodele la Pitesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x