Antena Căutare

FOTO. Din categoria "animalute simpatice": Bubbles, catelusul supravietuitor cu talente neobisnuite

A avut mari probleme de sanatate inca de la nastere: s-a nascut cu probleme respiratorii si cardiace, iar mama si fratiorii lui au murit imediat dupa ce micitul a fost adus pe lume. El este Bubbles, iar povestea lui poate impresiona pe oricine. 

In ciuda problemelor de sanatate, Bubbles, un King Charles Spaniel, si-a gasit o stapana iubitoare, care a avut grija de el pana cand acesta s-a vindecat. Acum este sanatos si vesel si si-a gasit si o mare pasiune: tenisul. Chiar daca mingea este aproape cat el, micutul i-a venit de hac.

"Cand l-am adus acasa, era grav bolnav. Insa am avut grija de el si acum este o scumpete de caine. Se tine peste tot dupa mine. Voi fi foarte trista atunci cand va trebui sa i-l dau noului sau stapan. A fost foarte greu sa il aduc in starea in care este acum, insa a meritat pe deplin", a spus stapana provizorie a lui Bubbles, citata de Daily Mail.

Foto: Guy Harrop/ Daily Mail

NASA: Curiosity a descoperit pe Marte o roca similara cu cele de pe Terra... Monstru in adancuri? Un ochi cat o minge de baseball, gasit pe o plaja din Florida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x