Antena Căutare

FOTO: Dovada clară ca dragostea se stinge! I-a luat ore bune să-i facă o surpriză iubitei, dar finalul l-a prins în lacrimi și fum

Pentru a localiza mai bine iubirea pe hartă, vă spunem că evenimentul s-a petrecut în China, într-un campus studențesc. Un tânăr a vrut să-și arate în public sentimentele pentru o ”boboacă”, dar finalul n-a fost chiar ca-n povești.

După ce s-a chinuit ore bune să facă o inimă perfectă din candele aprinse, băiatul și-a văzut dragostea... stinsă! Paznicul a intervenit puternic și a pus în aplicare una dintre regulile zonei pe care o păzește: ”fără focuri de tabără”.

Omul a luat extinctorul din dotare și a lăsat doar fum în urma iubirii pe care săracul băiat tocmai ce voia s-o exprime cum știa el mai bine. Noroc cu pozele de mai sus, că altfel fata nici n-ar fi știut... ce bine păzit e campusul :)))

Super Luna din această noapte este cea mai spectaculoasă! Cum ne afectează fenomenul... Galerie FOTO: În lumea asta trăiești și TU! Cele mai dure 10 imagini surprinse în 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x