Antena Căutare

FOTO! Ei sunt membrii celui mai mare clan de albinosi

In India exista cea mai numeroasa familie ai carei membri sufera de albinism, boala care le va oferi un loc in Cartea recordurilor, relateaza The Sun.

Roseturai si Mani Pullan sunt doi albinosi a caror casatorie a fost aranjata de catre parintii lor pentru ca ambii sufereau de aceeasi boala. Cei doi au adus pe lume sase copii cu aceeasi afectiune, devenind astfel cea mai mare familie din lume care cu aceasta afectiune medicala.

Mani Pullan, care s-a confruntat in tinerete cu respingerea celor din jur, a dorit sa fie sterilizata pentru a nu naste copii care sa aiba aceeasi problema. Medicul la care a mers s-a speriat de aspectul ei ciudat si a refuzat sa o ajute.

Astfel, a nascut trei baieti si trei fete, una dintre acestea casatorindu-se la randul ei cu un alt albinos cu care are si un copil.

Cei zece membri ai familiei sunt numiti "englezi" de catre ceialti indieni carora le este greu sa creada ca nu au origine straina. Cu totii au pielea si parul alb, ochii deschisi la culoare si sufera de probleme de vedere din cauza carora nu isi pot gasi un loc de munca bine platit chiar daca unii dintre ei au studii superioare.

Reprezentantii Guiness Book urmeaza sa ii recunoasca oficial drept cea mai numeroasa familie care sufera de albinism.

Foto: The Sun

SUA: Vezi femeia cu cele mai LUNGI unghii din lume! Isi risca viata pentru ele... FOTO SOCANT! Vezi pantofii din animale impaiate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x