Antena Căutare

FOTO! Emoţionant: Două gemene s-au ţinut de mănă din primele clipe de viaţă

O femeie din Statele Unite a născut o pereche de gemeni monozigoţi, care s-au ţinut de mână încă din primele momente de viaţă. Micuţii au împărţit acelaşi sac amniotic şi au fost în contact pe toată durata sarcinii, situaţie care se întâlneşte la doar trei la sută dintre naşteri.

O femeie din Statele Unite a născut o pereche de gemeni monozigoţi, care s-au ţinut de mână încă din primele momente de viaţă. Micuţii au împărţit acelaşi sac amniotic şi au fost în contact pe toată durata sarcinii, situaţie care se întâlneşte la doar trei la sută dintre naşteri, relatează ABC News.

Sarah Thistlewhistle a stat în spital timp de două luni înainte să le dea viaţă fetiţelor Jenna şi Jillian. Bebeluşele s-au născut la 33 de săptămâni de sarcină, printr-o operaţie de cezariană.

Medicii le-au arâtat imediat părinţilor că fetiţele s-au luat de mână de cum au venit pe lume.

VIDEO: MONSTRUL ăsta a speriat pe toată lumea! Cum arată "EXTRATERESTRUL" prins în apele Japoniei... Moment de colecție: Jackie Chan a venit la ”Neatza”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x