Antena Căutare

FOTO! Femeia cu 75 de alergii, prizoniera propriului corp!

O femeie din Marea Britanie a ajuns sa fie prizonierul propriei persoane, dupa ce a aflat ca sistemul medical englez i-a refuzat, motivand lipsa de fonduri, vaccinul care i-ar fi putut asigura o viata normala.

Sarah Mills traieste fiecare clipa un adevarat calvar. Atunci cand trece pragul casei sale, se indreapta spre moarte: fata i se umfla si poate intra in soc anafilactic pentru ca este alergica de la caini, pisici, pana la parfum sau petrol.

Daca intra in contact cu vreun aliment, pe piele ii apar pete rosii si se umfla imediat, o dor articulatiile si are crize groaznice de stomac. Spune ca viata ei s-a transformat intr-un chin de cand Ministerul Sanatatii din Marea Britanie i-a refuzat vaccinul care ii permitea o viata normala.

Serul, in valoare de 4.000 de lire sterline, ii oferea imunitate la peste 74 de factori alergeni, facandu-i viata putin mai usoara. Intervievate de jurnalistii britanici de la Daily Mail, autoritatile sanitare au declarat ca au intrerupt vaccinul si pentru ca nu a existat o evidenta care sa arate ca acel ser ii face bine sanatatii.

Sarah poate sa manance numai cateva alimente: pastai de fasole, brocoli, orez si cartofi. Insa, chiar si atunci cand consuma aceste produse, stomacul ei le digera foarte greu provocandu-i dureri mari.

Sursa: Antena3

FOTO: dailymail.co.uk

Au fost creati tantarii care isi omoara urmasii!... Doi politisti din Prahova, talhariti in timp ce se aflau in misiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x