Antena Căutare

FOTO! Femeia-viespe masoara doar 40 de centimetri in talie!

Toate femeile viseaza la o talie de viespe. Acest lucru presupune multe diete si exercitii fizice. Nu si pentru Michele Kobke, o tanara de 24 de ani din Germania. Ea si-a subtiat talia cu 24 de centimetri, purtand timp de trei ani un corset.

Michele Kobke a ajuns de la 64 de centimetri in talie, la doar 40, dupa ce a purtat, timp de trei ani de zile, un corset. Tanara a marturisit ca nu il dadea jos nici macar in timp ce dormea, scrie Daily Mail.

Mai mult, ea doreste sa ajunga la 38 de centimetri si chiar mai putin, pentru a putea sa bata recordul actual detinut de americanca Cathie Jung.

Michele a marturisit ca se simte mult mai atractiva acum, desi acest lucru i-a afectat sanatatea. Femeia are probleme cu respiratia, muschii i-au slabit, incat nu mai poate sta in picioare fara corset, si nu mai poate manca o masa normala. In schimb, consuma cantitati mici de alimente, de zece ori pe zi.

Sursa: Daily Mail

FOTO: Facebook / Michele Kobke

EMOTIONANT! 66 de ani de iubire intr-un clip de 1.30 minute!... Cosmin, "balerinul de matase al Romaniei", impresioneaza prin talentul sau extraordinar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x