Antena Căutare

FOTO HOT: Miss Anglia 2016 face ravagii, mai ceva ca BREXIT. Cele mai FIERBINȚI participante dau pe spate Uniunea Europeană

Luna aceasta, cele mai frumoase modele se vor lupta, în cadrul grandiosului eveniment din Southport, Merseyside, pentru câștigarea coroanei Miss Anglia. Și, după cum se poate vedea, britanicii au ce admira.

Luna aceasta, cele mai frumoase modele se vor lupta, în cadrul grandiosului eveniment din Southport, Merseyside, pentru câștigarea coroanei Miss Anglia. Și, după cum se poate vedea, britanicii au ce admira.

Fetele îi vor pune pe jar pe bărbați, cu formele lor bine definite și privirile intense, de feline. De la cele mai tinerele, până la femeile care au ajuns la vârsta la care știu deja ce vor, finalistele Miss Anglia vor încinge atmosfera cu prezența lor.

Alissa King-Underwood, finalistă Miss Anglia 2016

Anul acesta, se pare că vârsta participantelor începe de la 17 ani! Cea mai mică dintre aspirantele la titlul de Miss Anglia promite! Alissa King-Underwood are toate atuurile pentru a pune mână pe coroana râvnită de atât de multe tinere.

Chiar dacă, de data asta, poate nu va avea noroc (ceea ce e greu de crezut), tânăra are tot drumul înainte, fiind prezentă în această lume de la o vârstă la care abia începe să guste din celebritate.

Măcar acest evenimnet să-i mai facă fericiți pe britanici, după lovitură BREXIT... Iată care sunt cele mai sexy domnișoare care se luptă pentru celebritate. Galeria foto este de excepție. Nu veți fi dezamăgiti!

Anca Bucur, ce bucurie ne-ai făcut! Povestea româncei desemnate Miss Fitness Univers pentru a patra oară. Dovada vie că ... În tinerețe, o educatoare se fotografia alături de clasa ei. După 30 de ani, a privit imaginea și i-au dat lacrimile: &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x