Antena Căutare

FOTO! Lectie impresionanta de "omenie", oferita de doi catei

Un caz impresionant a venit din Marea Britanie pentru a ne demonstra ca animalele sunt mult mai demne decat multi dintre semenii nostri.

In timp ce noi ne uitam batranii, sau persoanele cu dizabilitati, un caine isi insoteste peste tot prietenul orb, un Dog German care si-a pierdut vederea in urma cu mai multi ani, scrie Daily Mail.

Lily si Maddison au impresionat intreaga lume. Cele doua prietene sunt de nedespartit si impart cusca unui adapost al Dogs Trust. Pe cand avea un an si jumatate, Lily a orbit intr-un mod foarte bizar: i-au crescut gene in ochi.

Pentru ca nu se poate orienta, Lily este condusa in permanenta de Maddison, care de cinci ani este nelipsita de langa prietena ei.

"Cele doua cateluse sunt prietene in adevaratul sens al cuvantului. Cand se afla afara, Maddison preia conducerea, iar Lily o asculta si o atinge pentru a sti pe unde trebuie sa mearga! Este emotionant!", a declarat Louise Campbell, patronul adapostului.

Citeste si Antena3!

FOTO: rosspary.co.uk

O capra, retinuta pentru frauda electorala in Bulgaria... STUDIU SOCANT care va RUINA viata pitipoancelor. Vezi ce au aflat oamenii de stiinta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x