Antena Căutare

FOTO! Mama anorexica cantareste mai putin decat fiica ei!

La prima vedere, cele doua par a fi surori. In realitate, sunt mama si fiica. Rebecca Jones sufera de anorexie si cantareste mai putin decat fiica ei de 7 ani.

Rebecca Jones, in varsta de 26 de ani, are doar 25 de kilograme. In schimb, fiica ei de doar 6 ani cantareste 35 de kilograme.

Rebecca Jones sufera de anorexie si se hraneste doar cu supa si bauturi energizante, desi doctorii au avertizat-o ca lipsa nutrientilor ar putea sa o ucida.

"Sunt mandra ca pot purta hainele fiicei mele. Stiu ca nu este bine, insa ma face sa ma simt bine. Nu ma consider o femeie slaba. Mereu ma vad grasa", a marturisit Rebecca Jones.

Problemele cu alimentatia au inceput la 11 ani, cand parintii acesteia au divortat. Pana la varsta de 13 ani, Rebecca Jones s-a ingrasat excesiv, ajungand sa cantareasca 95 de kilograme. Din cauza faptului ca ceilalti o necajeau, aceasta a hotarat sa slabeasca brusc.

La 19 ani a ramas insarcinata si in ciuda bolii ei a avut o sarcina sanatoasa.

Astazi, fetita cantareste mai mult decat mama ei, si ii place sa manance chipsuri, pizza si ciocolata.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / FOTO: thesun.co.uk

Un asteroid urias va ocoli Terra in aceasta noapte... FOTO! Sculptura de 1 milion de dolari, distrusa de femeia de serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x