Antena Căutare

FOTO! Marea Britanie: Un artist creaza tablouri numai din bomboane

La o prima privire, aceasta imagine pare doar o fotografie pe care un stapan i-a facut-o catelului sau sub dus, insa la o inspectie mai atenta, veti putea vedea ca opera de arta este formata din mii de bomboane colorate.

Joel Brochu, un student la arte, a creat aceasta imagine cu ajutorul a 221.184 de bomboane colorate, folosite in general pentru ornarea torturilor si inghetatelor.

Artistul canadian a spus ca a utilizat o banda care se lipeste pe ambele parti pentru a atasa nenumaratele bombonele, unui carton, precum si un sablon.

Joel Brochu povesteste ca acest tablou a inceput ca un proiect pentru universitate, la pointilism - o tehnica ce implica folosirea unor puncte mici, pentru a crea o pictura.

"Pare ca este o fotografie HD a unui catel beagle. Am creat aceasta pictura plasand meticulos bombonelele, prin intermediul unei pensete pentru bijuterii. Acestea aderau la carton, cu ajutorul acelei benzi duble si a unui strat subtire de lipici", a povestit Joel Brochu.

"Am folosit doar sase culori: rosu, portocaliu, verde, albastru, negru si alb, pentru a crea mai multe umbre", a completat inzestratul artist.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Daily Mail
Marea Britanie: El e barbatul care are 16 copii cu 14 femei diferite... FOTO! Vezi cel mai mare hotel de gheata din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x