Antena Căutare

FOTO! Mowgli din Siberia a iesit din padure dupa 16 ani

Un tanar din Rusia sustine ca si-a petrecut ultimii 16 ani traind alaturi de parintii sai in salbaticia din Siberia, ca un adevarat Mowgli. Baiatul a fost gasit de cativa localnici, dupa ce mama si tatal sau au disparut, iar el s-a apropiat de un oras, de teama ca va infrunta iarna de unul singur.

Tanarul le-a declarat autoritatilor siberiene ca s-a nascut in 1993, iar de la varsta de patru ani traieste in salbaticie. Familia sa a decis sa paraseasca societate si sa traiasca intr-o coliba, in padure.

Mowgli, cum a fost numiit baiatul din pustietate, spune ca nu vrea sa traiasca la oras din cauza mirosului. A decis sa se apropie de localitatea Belokurikha dupa ce parintii sai au disparut, in luna mai, si s-a temut ca are nevoie de ajutor pentru a se descurca in timpul iernii. Autoritatile nu i-au oferit niciun sprrijin, caci Mowgli s-a intors foarte repede la coliba sa.

Un procuror care a avut ocazia sa stea de vorba cu el spune ca baiatul pare sanatos, dar ca vorbeste mai rar, din cauza ca nu comunica foarte des, relateaza Daily Mail.

Foto: Hepta

Asiaticii au realizat o Luna artificiala, din sticle reciclate... Un mit destramat: Cainele, cel mai bun prieten al... robotului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x