Antena Căutare

FOTO! O catea alapteaza purcelusii stapanului

Cateaua Yeti avea deja cativa pui proprii cand a adoptat si 14 purcelusi de la ferma unde traieste. Din acel moment, catelusa cubaneza a devenit mama cu norma dubla, avand grija de o familie mixta si numeroasa.

Stapanul ei, fermierul Mannorkys Santamaria spune ca purcelusii sug si de la mama lor naturala, insa atunci cand o vad pe Yeti, alearga la ea sa ia masa. In ultima vreme, acestia o urmeaza peste tot, de parca ea ar fi cea care i-a adus pe lume.

Santamaria declara ca nimeni nu i-a impus acest lucru catelei, ci ca purcelusii au indragit-o singuri si au inceput sa fie alaptati de ea la varsta de 15 zile. Fermierul creste porci, pui, porumbei si curcani, dar si cativa caini de rase necunoscute.

2011/09/05//367811-dog2.jpg

Pana acum, Yeti este singura catea de la ferma care a devenit mama de purcelusi si pare sa ii placa noul rol. Doar unul dintre catelusii ei au fost pastrati, dar puiul ramas are parte de suficienta companie de cand s-a ales cu noii frati cu rat.

Foto: baltimoresun.com

washingtonexaminer.com

2.tbo.com

VIDEO! O fetita de 4 ani conduce masina pe o sosea aglomerata. Este filmata de mama ei... Cea mai batrana femeie din lume are 121 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x