Căutare Live

FOTO! O femeie l-a fotografiat pe Iisus!

O femeie sustine ca l-a fotografiat pe Iisus intamplator. A incercat sa surprinda cu telefonul o imagine de la tv, insa in poza a aparut in mod miraculos trupul Mantuitorului.

Guerda Maurice din Florida a expus unui canal tv povestea incredibila a imaginii lui Iisus care i-ar fi aparut pe ecranul telefizorului.

Femeia sustine ca a incercat sa fotografieze cu telefonul o secventa de la tv, insa imediat dupa, telefonul s-a blocat. A fost mort pana a doua zi, cand Guerda Maurice a gasit fotografia lui Iisus.

Este vorba despre o silueta alba, imbracata in haine lungi si parand sa aiba chipul lui Iisus Christos cu toate ca trasaturile nu sunt foarte clare.

"Este Iisus care mi-a aparut pe telefon pentru a dovedi lumii ca exista intr-adevar, ca nu este nevoie decat de credinta si EL va fi cu tine", a explicat Guerda Maurice.

Foto: Wtsp.com

FOTO! Vezi ce mijloc de transport inedit si-au gasit doua maimute!... FOTO SOC! Ai curaj sa te uiti? Cei mai BULBUCATI ochi din lume!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri