Antena Căutare

FOTO! O femeie obsedata de legume si-a facut 35 de tatuaje cu morcovi

Intr-un episod al emisiunii “Obsesiile mele trasnite”, de pe postul de televiziune american TLC, am cunoscut-o pe Zizi Howell, o femeie obsedata de morcovi. Si cand spunem obsedata, nu exageram. Pentru a nu-si uita niciodata “pasiunea”, Zizi si-a tatuat pe corp 35 de desene diferite cu morcovi.

Femeia, originara din California, le-a aratat celor din emisiune 35 de tatuaje cu si despre morcovi. Mai mult decat atat, Zizi Howell are o colectie de peste 1.000 de suveniruri cu morcovi, pentru a carei organizare petrece aproape cinci ore pe zi.

Printre piesele de colectie se numara si magnetii de frigider, jucarii si cesti de ceai.

Una dintre cele mai amuzante intamplari pe care le-a povestit Zizi Howell o reprezinta modalitatea inedita in care s-au intalnit ea si actualul ei sot. Femeia a spus ca era la un concert de muzica rock, unde a aruncat la un moment dat un morcov in aer. Leguma a lovit in cap un barbat, care a devenit mai tarziu chiar partenerul ei de viata.

Zizi Howell este o asemenea impatimita a morcovilor, incat aceasta are in casa diferite obiecte casnice si de vestimentatie cu o astfel de tematica sau - de la halat de baie, prosop, lumanari si pana la bigudiuri si pahare.

Nu rata GALERIA FOTO cu morcovi, de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

Un caine i-a ranit grav pe cinci politisti care voiau sa-i aresteze stapanul... VIDEO! Vezi cum a zburat cel mai mare avion de hartie din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x